Jun 04 2003
مصاحبه مهدی خلجی با آقای
مصاحبه مهدی خلجی با آقای اکبر کرمی و احمد سلامتیان را حتمآ بخوانید این مصاحبه برای مداوای بواسیر رهبری بسیار مفید است. در قسمت پایانی این مصاحبه آقای کرمی با شهامت کامل گناه گروهای فشار در ایران را به گردن کلفت! رهبر میاندازد و به او گوشزد میکند که افسار این اوباش را سفت کند این هم قسمت آخر مصاحبه:
…
مهدی خلجی: و سر انجام اين پرسش هنوز مطرح است که مسئوليت گروه فشار در ايران با کيست؟ و حتي مهمتر از آن، با توجه به ناکامي اصلاح طلبان در مقابله با گروه فشار، چه مرجعي در ايران مي تواند گروه فشار را مهار و محدود کند.
اکبر کرمي: نهاد رهبري به دو علت عمده مسئوليت مستقيم دارد. نخست اينکه گروههاي فشار علنا اعلام کردند که ذوب در ولايت هستند، بنابراين به باور خودشان دارند از حريم ولايت دفاع مي کنند و هر کاري که مي کنند براي اين است که منويات مقام رهبري را به نوعي از آن حمايت مي کنند و با مخالفين آنها برخورد بکنند. رهبري و نهاد رهبري بايد با اين مسئله برخورد بکند. اگر اينها را تاييد مي کند، شفاف بايد تاييد کند تا تکليف همه روشن شود و اگر تاييد نمي کند، شفاف برائت خودش را از اين رفتارها اعلام بکند و با ايشان برخورد بکند. مسئله دومي که به نظر من مسئوليت نهاد رهبري را به شدت بزرگ مي کند، اين است که ما به هر حال طبق مناسبات حقوقي که در قانون اساسي و قوانين عادي داريم، رهبري و نهاد رهبري عالي ترين مقام حتي اجرائي جامعه ما است. عملا بسياري از نهادهايي که مي توانند در اجراء با اين رفتارها مخالفت بکنند و برخورد بکنند و جلوي اين نوع پرخاشگريها و رفتارهاي غير قانوني را بگيرند، در دست رهبري است. بنا بر اين نهاد رهبري اگر واقعا مخالف اين رفتارها باشد، قاعدتا بايد بتواند جلوي اين رفتارها را بگيرد و قصور ايشان در تاريخ ما ثبت خواهد شد و غير قابل اغماض خواهد بود.
منبع خبر
نوشته: خُسن آقا در ساعت: 12:50 pm در بخش: بدون دسته بندی